Exciting and new...
Door: Thomas
Blijf op de hoogte en volg Thomas
09 Augustus 2006 | Nederland, Deventer
Dag allemaal,
dank jullie wel voor jullie lieve, bemoedigende en geweldige berichtjes!
Maakt het afscheid niet makkelijker moet ik zeggen ;)
Het is nu alweer 9 augustus en dat wil zeggen nog ongeveer 2weken voordat ik het ruime sop kies! Heb ondertussen te horen gekregen dat ik met de MS Volendam ga varen.. dat houdt in dat ik eerst naar Vancouver vlieg om vanaf daar de eerste tijd de wateren rond Alaska onveilig ga maken, eind september varen we naar Fort Lauderdale om daar de Carribean te gaan ontdekken.. en nee je hoort mij niet klagen haha (voor details http://www.hollandamerica.com/dest/itineraryResults.do?from=fleetindex&view=specific&destsrc=999&yrmonth=999&ship=VO&duration=999 )
Tot die tijd heb ik dus nog twee weken waarin er nog veel te doen valt. Ondermeer een aantal feestjes heb ik al begrepen ;)
Maar jullie hebben gelijk en een afscheidsfeestje hoort erbij!
Ik heb bedacht om dit feestje te vieren in mijn huisje aan de Smedenstraat in Deventer en wel op VRIJDAG 18 AUGUSTUS vanaf een uurtje of 20! Jullie zijn allemaal van HARTE uitgenodigd!!
Hoop dat velen van jullie langskomen! Er is drank, iets te eten.. en dat zal het zo'n beetje zijn! Wil je blijven slapen? Zelf even luchtbed e.d. meenemen :)
Oja, mijn cd's zijn ook al ingepakt dus als je muziek wilt luisteren.. ook zelf cd's meenemen :D
Tot dan!!!!
ps. mijn functie roept heel wat vragen op heb ik begrepen.. tja het is een beetje zonde om uit te gaan leggen het is zo'n mooie titel haha
ff serieus; een Guest Relations Supervisor is een soort van hoofd v/d receptie. Een administratieve functie met gastcontact waarbij leiding wordt gegeven aan 6 (voornamelijk) dames achter de receptie. Een deel van de tijd hou ik mij ook bezig met de klachtenbehandeling. Trouwens een GRS is een officier :D en yeah heb dus een streepje op mijn epaulet haha
dank jullie wel voor jullie lieve, bemoedigende en geweldige berichtjes!
Maakt het afscheid niet makkelijker moet ik zeggen ;)
Maar jullie hebben gelijk en een afscheidsfeestje hoort erbij!
Tot dan!!!!
09 Augustus 2006 - 10:38
Bart:
He thomas!! HEEL VEEL PLEZIER EN HOOP DAT JE EEN MOOIE EN LEUKE TIJD GAAT HEBBEN!!! HELAAS KAN IK NIET OP JE AFSCHEIDSFEEST ZIJN OMDAT WE (Liek en Ik) DAN HEERLIJK AAN HET GENIETEN ZIJN IN ITALIE!
MAAR SUCCES
GROETEN bART -
09 Augustus 2006 - 12:04
Eline:
He Tommie,
Wat een gave uitdaging. Volgens mij loop ik iets achter want hiervan had ik nog niet gehoord. Ik wens je heel veel succes in je nieuwe job en veel plezier op je feestje 20 augustus.
Groetjes van Eline -
09 Augustus 2006 - 16:08
Janine:
Heeeel veel plezier, wel vervelend dat je eerst jezelf moet vermaken in Alaska.... En dan ook nog eens varen naar de Carrabean... Though life:)
Kussie Janine -
11 Augustus 2006 - 12:02
Sietske:
Die boot zit er niet gek uit!! Wat een luxe ding!!! :)
Ontzettend veel plezier tijdens je, ik mag wel zeggen, 'mini' wereldreis!! -
12 Augustus 2006 - 07:56
Jeroen & Anke.:
Veel plezier en een behouden vaart.
Groetjes,Anke & Jeroen & Amber. -
12 Augustus 2006 - 08:29
Elke:
krijg toch wel de kriebels hoor als ik dat schip zie!
ben blij dat ik in gedachten mee kan varen!
groetjes -
12 Augustus 2006 - 11:06
Jessica:
Go Tommie!!!! Zelfs een streepje! Ik ben VET jaloers op hetgeen je gaat zien van de wereld!
Ik ben net weer uit de Italiaanse roes ontwaakt en zal er dus zeker zijn de 18e! Zie je dan!
Kus -
13 Augustus 2006 - 14:18
Henk En Grada Schomaker:
Henk en grada wensen jou een mooie vaart en een gelukkige toekomst tegemoet. Veel geluk! -
14 Augustus 2006 - 13:37
Leon:
Yo Thomas, ik wou nog ff een persoonlijk berichtje achterlaten.
Veel plezier op zee, laat me maar alle mooie foto's zien, die je vast wel zult maken, als je weer terug bent (incl. een foto van jezelf met je streepje op je epaulet en van de dames achter de receptie ;).
ahoi,
Leon -
16 Augustus 2006 - 06:05
Linda (uut Vietnam):
Klinkt goed dat streepje en ook nog de BAAS spelen, GOED GEDAAN!
*HUP Tommie HUP* -
18 September 2006 - 11:32
Henk En Grada:
Thomas, nog bedankt voor de mooie paraplu en de pennen. Ik heb van je moeder gehoord, dat jij het best naar je zin hebt. Geniet er mooi van! Nog een paar maanden en dan ben je weer in Goor.
Groetjes van Henk en Grada.