Maar geef wel een teken..
Door: Thomas
Blijf op de hoogte en volg Thomas
11 November 2006 | Bahama's, Nassau
En alweer op weg naar HAL's prive eiland in de Bahamas.
Tja ik weet het, mijn leven gaat niet over rozen, wel over water by the way. Wellicht willen jullie het niet geloven, maar ik vermaak hier nog steeds opperbest. Het is iedere dag nog weer een uitdaging en vooral nu ik alles een beetje onder de duim begin te krijgen!
Zoals ik al in mn laatste berichtje had geschreven zijn mn ouders vorige cruise meegevaren! Was echt superfijn om mn ouders hier te hebben, heb regelmatig met ze mogen dineren en ook nog wat leuke uitstapjes kunnen doen. Ben erg onder de indruk van hun Engelse kennis.. ze kletsen er wat vanaf.
Zou niet verkeerd zijn om ze iedere cruise mee te hebben.. heb nog nooit zoveel complimentjes gehad van gasten haha
Ook van mijn collegae trouwens, iedereen mist zijn ouders, gezin, familie, vrienden en dan is een bekend gezicht.. ook al is het van een collegae.. al een welkome verrassing.
Mijn ouders zijn dan ook flink verwend door ze :)
Heb van de week een verzoek gestuurd aan de Personeels Manager in Seattle, wil graag voor mijn volgende contract naar de ms Rotterdam.. dus tja jongens ben bang dat ik de komende tijd nog wel blijf varen.
Ik wil jullie ook graag allemaal bedanken voor de geweldige leuke briefjes, pakketjes ed. die ik heb ontvangen.. echt vet leuk :)
Zal binnenkort ff een nieuw berichtje plaatsen, kregen vandaag namelijk bericht dat het postadres gewijzigd is... idd jullie begrijpen mijn hint :D
Al hoe wel ik nog 2mnd aan boord ben geef ik jullie alvast mijn waarschijnlijke aankomst datum in Nederland door.. Vanaf 25 januari hoop ik weer de Nederlandse grond onder mijn voeten te mogen voelen, en jullie allemaal weer te mogen zien!!
Ik verwacht 18/19 maart Nederland weer te verlaten.. en tot die tijd hoop ik met jullie allemaal een afspraakje te plannen.. doe maar een voorstel op mn e-mail (ikthom@hotmail.com)
Bedankt nogmaals dat jullie nog weer iedere keer de aandacht voor mn berichtjes op kunnen brengen. Binnenkort heb ik een laptop en zal ik fotos plaatsen :D
en tot die tijd.. ga maar bij mn ouders langs haha
Liefs en een dikke zoen
Thomas
Het beste nieuws van vandaag.. het weerbericht uit Holland hahaha
Mijn ouders zijn dan ook flink verwend door ze :)
en tot die tijd.. ga maar bij mn ouders langs haha
Liefs en een dikke zoen
Thomas
Het beste nieuws van vandaag.. het weerbericht uit Holland hahaha
12 November 2006 - 10:36
Linda En Mark:
thomas!
goed te horen dat alles nog steeds fijn is op je bootje. Mark en ik denken dat jij het heel goed doet, echt een baan op je lijf geschreven, zeg maar.
Misschien zijn wij ook wel thuis als jij thuis komt...
Ik verheug me op de foto's!
Wat ik me verder afvroeg; heb je ook post van ons ontvangen?
Ik hoor t wel.
dikke zoenen van ons! -
12 November 2006 - 12:31
Jessica:
Ja, toe maar weer Thomas, maak ons maar lekker......
Het weer is hier inderdaad iets minder aangenaam. Maar ja, ieder jaargetij heeft zijn sjarme zal ik maar zeggen. Wat fijn dat je het nog steeds naar je zin hebt. Uiteraard zou ik je graag even treffen als je weer in het land bent! Nog even een nieuwtje: ik heb een vast contract aangeboden gekregen!! Ik blijf dus voorlopig nog wel even het ''schip'' van Rentre bemannen (om maar even in toepasselijke terminologie te praten). Ons huis vordert ook gestaag, de beganegrond staat en de verdiepingsvloer ligt! Zo, dat was even een korte update van mijn kant.
Tot snel!
Liefs,
Jessica -
12 November 2006 - 14:06
Petra:
Ha tommy boy
Da's even lang geleden he, dat ik wat van me heb laten horen maar goed ik weet het is geen excus maar wij zijn druk met hele andere dingen. Wel heel fijn te horen dat jij het wel erg naar je zin hebt. Prive gaat het goed met me zakelijk wat minder maar ook dat zal z'n tijd wel nodig hebben. Ik hoop je in ieder geval te zien en te spreken als je in Nederland bent en voorlopig staat de 14e nog!!! Heel veel liefs ook van man en kids.
13 November 2006 - 06:43
Perry&Carool:
Hey Thommie!!!
Gewoon ff een klein berichtje van deze kant. Goed te lezen dat je het zo waan-zin-nig naar je zin hebt. Zijn natuurlijk heel benieuwd naar de foto's!! ;-)
Groetjes van ons!
&
kids natuurlijk..... -
15 November 2006 - 08:43
Carla:
Tommy blij dat je nog steeds geniet, en vooral dat je ouders er waren. Zoals ik ze ken is iedereen natuurlijk dol op ze. Ik hoop je te zien als je weer in Nederland bent, kom dan even bij GOBT langs, ook al is de rest er niet meer.
See you -
08 December 2006 - 10:35
Monica:
Ik las dat je in de buurt van Curacao zit nu. Dat doe je niet verkeerd jongen. Hier word het vandaag volgens mij helemaal niet licht. Oh wat HAAT ik de winter. Heel veel plezier en werk ze.
Liefs Monica