Schone Grusse aus Warnemunde - Reisverslag uit Warnemünde, Duitsland van Thomas Keijzer - WaarBenJij.nu Schone Grusse aus Warnemunde - Reisverslag uit Warnemünde, Duitsland van Thomas Keijzer - WaarBenJij.nu

Schone Grusse aus Warnemunde

Door: Thomas

Blijf op de hoogte en volg Thomas

03 Juni 2007 | Duitsland, Warnemünde

Jawel.. Noord Europa is nu aan de beurt. Op het moment zitten we in Warnemunde, onze gasten maken van hieruit voornamelijk een dagtocht naar Berlin..5uur reizen voor 3uurtjes rondlopen 

’t is maar wat je leuk vind.. ik heb vandaag uitgeslapen tot 10uur en heb daarna gewerkt van 11 tot 19. Daarna einen Curry wurst gegessen en dat was wel weer genoeg Duitsland voor vandaag.

Het is wel erg lekker om hier te zitten. Gisteren zaten we in Arhus, Denemarken.. ongeveer 1,5 uur van Legoland en geen Sponge Bob lego te vinden.. maar ik blijf verder zoeken hoor Luuk!

Arhus is een leuke stad van formaat Arnhem denk ik..ben met een collega wat rond gaan lopen en heerlijk geluncht  Tja het is wel redelijk decadent, maar daar werk ik dan ook voor. Oslo en Kopenhagen zijn we nu ook geweest en Scandinavië heeft wel wat.

Morgen zitten op zee en dan overmorgen in Tallinn, Estland en daar gaan we een beetje rond fietsen :) Jawel we hebben een aantal fietsen aan boord die je kunt lenen voor 1dollar per dag.. dus dat is wel een leuke manier om wat van de stad te zien te krijgen..

Maar dan waar ik heel erg naar uit kijk.. twee dagen in St. Petersburg. Echt geweldig lijkt me dat..

Samen met 3 collegae gaan we proberen om ’s avonds eerst naar een ballet voorstelling te gaan en daarna gaan we met bijna het gehele schip uit naar de Metro.. moet echt een super tent zijn  Ben ik dus wel benieuwd naar.

De cruises gaan erg snel hier, en vooral nu omdat het maar 12dgse cruises zijn, betekend redelijk vaak nieuwe gasten. Werk gaat er voorspoedig, zijn redelijk wat momenten dat we het gewoon rustig hebben wohoo :D Mag ook wel eens een keertje 

Qua functie is er nog niets veranderd, en mocht ik van baan veranderen dan zal dit pas voor mn volgende contract zijn.

Indien ik mijn huidige functie behoud, heb ik al te horen gekregen dat ik naar de Zuiderdam ga vanaf begin november tot half maart. Ben daar an sich niet zo heel gelukkig mee, Zuiderdam doet namelijk alleen Caribean en Panama Kanaal.. en tja dat ken ik nu wel een keer hehehe
Maar we zien wel..

Ondertussen geniet ik nog lekker van de vrije tijd die ik in iedere port heb en van alles wat ik te zien krijg. Zoals afgelopen Lisbon.. twee hollandse dozen  Echt super gaaf en iedereen was stink jaloers dat ik zo maar twee bezoekers uit Holland had. Frau S. en Nadia  Trouwens de Leao Holandes is super.. had graag mee gezeild.. maar om jullie voorbij te zien zeilen was echt super, ook wel redelijk emotioneel. Zal proberen de foto op te laden!

Het is niet zo’n heel lang verhaal dit keer.. maar jullie hebben er ook niet zolang op hoeven te wachten dus niet zeuren :P

By the way, heb nu sinds Oslo dan eindelijk een nieuwe adapter en zal dan ook weer wat vaker reageren.
En omdat ik weet dat jullie mij allemaal een kaartje willen sturen voor m’n verjaardag.. dan toch het adres van de Port Agent in Rotterdam..

Holland America Line
ms Rotterdam
attn. Thomas H. Keijzer -60932
Guest Relations Supervisor –Frontoffice
Post bus 23378
3001KJ Rotterdam
THE NETHERLANDS

Ik weet dat jullie allemaal uit kijken naar Italie.. en dat zal zeker gebeuren! Maar heb wel begrepen dat ik pas na de zomer vakantie thuis kom.. en dat maakt het voor de meesten moeilijk om langs te komen.

Zelf zal ik wel naar Italie gaan en wel in week 35, dat is van 27 augustus tot 3 september ongeveer. De exacte locatie heb ik nog niet.. behalve dat ik op Pisa vlieg en dus rond Siena/Florence/Pisa zal zitten.

Beloof dat ik hier niet van zal afwijken.. dus go ahead en boeken maar ;) Wel hoor ik graag of je idd komt, en wanneer en hoelang en zo.. dus let me know 
Liefs Thomas

• 03 Juni 2007 - 20:37

Rosarose:

lieve tommy,

ik mis je zoooooooooooooooooo. maar dat hoef ik je niet meer te zeggen, dat weet je wel........

mocht ik geld overhouden na alle investeringen in mijn nieuwe casa dan wil ik graag mee naar Italie. mi manca firenze!

Linda en Edith zijn waarschijnlijk ook aug & sept in Italie, dus dat wordt een dolle pret. Je krijgt de hartelijke groeten en een dikke knuffel van Linda (Edith vast ook maar die heb ik niet gesproken) en of course van me myself and I

geniet lekker van al het moois wat op je pad komt. ik beloof je dat ik je nog een lange mail stuur met alle updates... daar ben je wel aan toe!

dikke smakkerd je skatje

• 04 Juni 2007 - 04:12

Grace:

Alsof Europa een provincie is, al die namen die voorbij flitsen! Prettig die nieuwe adapter, je begrijpt dat we vaker van je willen horen. Een héle leuke verjaardag toegewenst en graag nog wat smeuïge verhalen:)
    XXX

• 04 Juni 2007 - 06:21

Linda:

Thomas!
    Leuk weer van je te horen! Weer heel wat anders als de vorige keer als ik dat zo lees. Welke nationaliteiten hebben de gasten voornamelijk?

Fijn dat je compu het weer doet!
    Hoop van je te horen!

Veel liefs Linda

• 04 Juni 2007 - 17:49

Nadine:

........En waar zie je mij nu staan op dat mooie kiekje van de Leao H?? ;-)
    Bis bald!.... :-) X

• 04 Juni 2007 - 18:54

Bartje:

hoihoi, houd dit in dat je accu weer werkt? :) Blijf jaloers hoor, beetje van 't mooie weer genieten en nieuwe landen zien terwijl wij hele dag mensen zitten te bellen :)

Bartje

• 05 Juni 2007 - 11:10

Heleen:

Lieve grote vriend, het was echt super gaaf je met Nadine hier in Lissabon te zien en inderdaad jammer dat je niet kon meevaren op ons schuitje. Gave foto trouwens van de Leao Holandes, maar vergeleken met de Rotterdam is het maar een piepklein zeilbootje, hoor. Wel grappig om tegelijk de Taag af te varen. Dikke kus, Heleen

P.S. zal de foto's (met en zonder dikke slipper) zsm mailen.

• 18 Juni 2007 - 11:36

Jeroen,Anke,Amber.:

Thomas alvast gefeliciteerd en veel plezier.Wij gaan van het weekend feesten op de schoolfeest weide.

Misschien tot volgend jaar op het Gore schoolfeest.