Tis weer voorbij...
Door: Thomas
Blijf op de hoogte en volg Thomas
23 Januari 2007 | Verenigde Staten, Nashville
Dag allemaal,
hier een berichtje vanaf mijn vakantie adres..
Ik zit nu in Nashville, Tennessee en ben aan het pakken voor mijn terugreis die morgen ochtend gaat beginnen. Na 5 maanden is pakken toch wel lastig.. ookal heb ik twee weken geleden nog gedaan ;)
Mijn vakantie was echt super, heb genoten van alles wat ik ben tegen gekomen.. Ben in 8 dagen tijd van New Orleans naar Nashville gereden en dat via Baton Rouge, Houston, Dallas en Memphis. Heb in totaal 1901 miles gereden in mijn Suzuki Grand Vitara X7 4WD YEAH.. was echt super!
New Orleans was echt een geweldige ervaring, vooral omdat er een belangrijke football wedstrijd werd gespeeld door de plaatselijke club 'The Saints'. Vooraf waren alle parkeerterreinen bezet door feestende supporters die vanuit hun pick-up truck aan het bbq-en waren! Echt een geweldig gezicht en een sfeer maker. Gelukkig hebben de Saints gewonnen en kon ik die avond meemaken wat volgens de meesten een echte Mardi Gras-evening was. Het lokale carnaval waar heel wat feestvarkens vanuit de hele USA naar New Orleans komen, vooral om te zien en gezien te worden. Want man en vrouw worden uitgedaagd om het bovenlichaam te showen en daarvoor in ruil worden beads vanaf het balkon gegooid.. tja het blijven Amerikanen en zijn dus iets minder gewend aan blote borsten haha
Voor mij is het moeilijk om te zeggen of ik nog effecten heb gezien van Katrina.. aangezien het mijn 1e keer in NO was. Maar vooral in de binnenstad is alles super opgeknapt, zowel de oude als de nieuwe panden.. het ziet er allemaal goed uit! Wel zijn er nog wel wat panden die leegstaan of die ze aan het renoveren zijn, maarja dat vind je volgens mij in iedere stad. Toen ik NO verliet, heb ik wel wat meer gezien.. veel armoe trouwens!
In Houston,Texas ben ik 4 dagen geweest aangezien het ten strengste werd afgeraden om naar Dallas of verder noord te rijden.
Een mooie stad en erg veel winkels :)
Amerikanen zijn ontzettend goed in overdrijven en dat doen ze nu dan ook.. Iedere 10minuten komt er een update binnen over 'de storm'. Er was rondom Houston een ijsstorm gaande en hoger noord sneeuwstormen. Nou heb ik zelf geen ijs gezien, maarja het lot tarten is het ook niet waard ;)
Na Houston op weg naar Dallas, waar ik twee nachten ben geweest. Heel wat km's gemaakt maar de Dallas Ranch helaas niet gevonden. Wel genoten van de mooie omgeving en wederom, de vele winkels.. hehehe
Daarna op weg naar Memphis, was een flinke rit en heb dan ook niet veel gedaan de 1e dag. Maar de volgende ochtend.. op weg naar Graceland!! Yeah as promised ' Thomas goes Elvis'. Echt een superleuke ervaring en interessant om te zien hoeveel geld er verdient kan worden door en aan Amerikanen haha. Maar kan het iedereen aanraden om aan Memphis een bezoekje te brengen! Echt een mooie stad en geweldige cafe's.. :)
En dat was dan de laatste stad voor de finale.. NASHVILLE.. Deze stad ademt country en in Downtown verwacht je ieder moment Dolly Parton tegen het lijf loopt :) Aangezien dit helaas niet gebeurde heb ik een bezoek gebracht aan de Country Music Fame of Hall en toch nog even naar Dolly geluisterd :)
Zo, jullie zijn weer helemaal op de hoogte en dat scheelt mij heel veel praten de komende tijd :D Wellicht kan ik mn vakantie nu wel extenden aangezien jullie toch alles al weten hahaha.. Nee, ik ben er helemaal klaar voor!! Heb ontzettend veel zin om jullie allemaal weer te zien!!!!!! Gewoon 5maanden... has been a long time!!
Ik ga nu verder met koffers pakken en me voor te bereiden op een lange reis morgen.. aangezien mn vlucht om 10uur vertrekt vanuit Nashville, moet ik tegen 730am vertrekken vanuit het hotel.. en bijna 24uur later ben ik dan in Amsterdam.... (tijdsverschil meegerekend)
Ciao everybody
Liefs
hier een berichtje vanaf mijn vakantie adres..
Een mooie stad en erg veel winkels :)
Ciao everybody
Liefs
23 Januari 2007 - 20:17
Elke:
nou lieve broer, wij zijn ergens wel blij dat het weer over is, want dan kunnen we je eindelijk weer live zien en lekker knuffelen. Tot donderdag! Een heerlijk feestje vieren.
dikke kus je zus
24 Januari 2007 - 08:02
Grace:
alvast Welkom Thuis Thomas!:) -
24 Januari 2007 - 09:07
Jessica:
Hoi,
Je staat al weer bijna op nederlandse bodem!! Welkom terug in het koude Nederland! Ik spreek je volgende maand! -
24 Januari 2007 - 09:52
Pa&mama:
Thomas lieverd,We wensen je een hele goede thuisreis en een veilige vlucht.We zien erg uit naar je thuiskomst,iedereen trouwens!Dat is het mooiste van weg gaan,weer thuiskomen!Tot morgen,pas goed opjezelf,liefs van pa&mama knuffel van Luuk -
24 Januari 2007 - 10:27
Petra:
Ha thommy boy
Welkom terug in ons koude kikkerlandje. Zal weer wennen zijn. We spreken elkaar!!
Liefs ook van Christy -
24 Januari 2007 - 19:28
Carool:
Hey Thommy!!!!
Heb net nog eens een keer al je reis verhalen gelezen en stiekumpies ben ik best wel jaloers haha. Je hebt het echt geweldig gehad en ben zo benieuwd om de verhalen zo van jou te horen.....
Wat dacht je ervan als jij dit jaar nu eens "het weekendje" ging organiseren!!! ;-) Nu met al jou ervaring!!!
Thomas!!! Goede vlucht naar huis en we spreken elkaar snel weer
Kus -
26 Januari 2007 - 06:58