daar sta je dan vanavond... - Reisverslag uit Deventer, Nederland van Thomas Keijzer - WaarBenJij.nu daar sta je dan vanavond... - Reisverslag uit Deventer, Nederland van Thomas Keijzer - WaarBenJij.nu

daar sta je dan vanavond...

Door: Thomas

Blijf op de hoogte en volg Thomas

15 Augustus 2006 | Nederland, Deventer

Jawel.. mijn laatste dag op kantoor!!
Het is wel emotioneel hoor.. Ik word verwend door alle mensen om mij heen met aandacht, lieve woorden en cadeautjes. Ik denk er over om vaker weg te gaan :D

De komende week staat helemaal in teken van afscheidsfeestjes en etentjes, ben ik blij dat mijn uniform op maat wordt gemaakt. Iedere avond van de week heb ik wel iets gepland en ik hoop dat er dan toch ook nog mensen zijn die op 18 augustus mij helpen met de drankvoorraad te legen..

Morgen eerst maar eens verhuizen, mijn zus en peetoom komen helpen om mijn met stofnesten omgeven spullen een nieuwe plaats te geven, de zolder van mn zus :)
Rare gedachte hoor.. je spullen inpakken voor een half jaar of langer. Sommige boeken, cds maar ook fotos en dergelijke zijn in de doos verdwenen..

Ach, het is allemaal wel te handelen, het zijn maar spullen. Het afscheid nemen van de mensen om mij heen zorgt er wel voor dat ik een beetje van slag ben, bestel taarten voor de verkeerde data, gooi koffiekoppen om en struikel over mijn eigen benen. Ik ben er niet meer helemaal met mijn hoofd bij.

Komt erbij dat ik vandaag ook nog mijn vluchtgegevens heb ontvangen!! Nog een bevestiging van dat wat staat te gebeuren.

Voor de liefhebbers:
Dinsdag 22 augustus vlieg ik om 15:30 van Amsterdam naar Vancouver om daar op 22 augustus om 16.15 te landen met de KL681. Daar is dan een hotel voor mij gereserveerd en denk ik de avond nog even te gebruiken om Vancouver te verkennen.

Woensdag 23 augustus moet ik om 6:30 s ochtends in de lobby klaar staan om naar de MS Volendam te worden gebracht.

Het begin van het einde is nabij :)

• 15 Augustus 2006 - 15:51

Maria:

spannend, ik leef helemaal met je mee! kan er niet bij zijn, op je feesie. jammer, thomas, goede reis en heel veel plezier met al die rare en interesante muiters op je schip! schip ahoy!

• 15 Augustus 2006 - 17:53

Sabine:

Heel veel succes Thomas, je gaat het vast heel goed doen! Liefs, Sabine

• 15 Augustus 2006 - 17:56

Monica:

Ik kom je morgen tijdens het gebak nog ff kussen hoor!

• 15 Augustus 2006 - 20:06

Chantal:

Dag lieve Thomas,
    Nieuwe mensen ontmoeten, de wereld rondreizen, nieuwe uitdaging. Dit is iets waar veel mensen over fantaseren en dromen, maar het daadwerkelijk doen is een tweede. Geniet van elk moment!! Tijdens mijn stage in Guernsey had ik soms best last van heimwee. Mijn moeder zei dan altijd dat ik de zee op moest zoeken, dat is rustgevend. Bij jou zee genoeg (en neem York dan effe niet als voorbeeld...). En ik moest naar de zon kijken...iedereen kijkt naar dezelfde zon en dan ben je voor je gevoel niet zover weg van je familie, vriendjes en vriendinnetjes. Een hele dikke knuffel. Chantal

• 16 Augustus 2006 - 06:01

Linda & Mark:

heej Thomas,
    tja euh wij kunnen er helaas niet bij zijn op je afscheidsfeest....
    (Geniet lekker van de week vol aandacht en afscheidsetentjes/feestjes he!!!)

wel raar want als jij dan een half jaar wegblijft dan hebben wij elkaar straks meer dan een jaar moeten missen!

Hoe dan ook maak dr wat moois van en wij zullen je avonturen zeker blijven volgen (en jij de onze ook neem ik aan ;-)

Succes! Liefs Mark & Linda

• 16 Augustus 2006 - 18:59

Daphne:

Was de taart wel goed gelukt?? Wel jammer dat ik die even gemist heb, maar nog even en ik moet ook mijn kleren op maat laten maken! ;-)

Ik zie je vrijdag! Dan gaan we voor het echie afscheid nemen. Dan heb jij een half jaar heel veel lol, drukte en nieuwigheidjes en wij zitten hier allemaal in het suffe kikkerlandje. Ik weet dus wel bij wie de tijd sneller gaat... JIJ! Mazzelaar. Voor dat je het weet ben je weer terug Kapitein Koek!

• 17 Augustus 2006 - 06:35

Lieve Thomas,
    Ik ga vanmiddag al richting Lowlands, maar wens je heel veel plezier op je feestje vrijdag en natuurlijk de komende vijf maanden op die grote boot! Ik ben heel erg benieuwd naar je avonturen! Liefs Monica

• 17 Augustus 2006 - 13:51

Leon:

Ik kom vrijdagavond sowieso langs. Misschien dat Danann ook mee zou komen maar dat wist ie nog niet zeker.

Leon

• 18 Augustus 2006 - 15:06

Carola:

Hey Thomas!!!
    Wat onwijs gaaf en wat een waanzinnige onderneming!
    Ik wens je heel veel plezier. en hoop je snel weer te spreken.

Dikke Kus Carola

• 20 Augustus 2006 - 13:39

Truus En Peter:

nou thomas daar ga je dan goede reis en kom zeker weer gezond terug. veel plezier en wij blijven je volgen

• 21 Augustus 2006 - 12:12

Bas:

Wat cool thomas!!!
    heel veel plezier...hoewel t waarschijnlijk ook hard werken wordt!!! ik benijdt je!!!
    kus, bas

• 21 Augustus 2006 - 20:30

Dunja:

Tja morgen is het zo ver!!! Wat zal je zenuwachtig zijn of niet?? Jammer dat ik de taart heb gemist maar dat halen we nog wel een keer in. Goede reis en wie weet ontmoet je wel iemand op de boot waar je 'die' scene voor op de boeg uit de titanic mee na kan doen. Hou ons op de hoogte!!! Liefs van Dunja

• 21 Augustus 2006 - 20:38

Dunja:

Wow... heb net nog even de site bekeken van de ms volendam... super de luxe hoor. Vooral het uitzicht van de 'Crow's Nest Lounge' lijkt me geweldig. Maak je ook wat foto's!! Krijg je ook een rondleiding over het hele schip? Het lijkt wel een kleine stad op water! Nou doeiiiii. Dunja

• 22 Augustus 2006 - 07:33

Monica:

Oeoehhh, vandaag gaat het gebeuren! Je checkt vast je berichtjes nog wel even. Hele goede reis en heel veel succes en plezier.

• 23 Augustus 2006 - 08:40

Elke Lotte:

he thomas, wat spannend allemaal!!! hoop dat je veilig in vancouver bent aangekomen en een hele fijne tijd op het water krijgt.
    groetjes elke lotte

• 23 Augustus 2006 - 11:50

Mariska:

Hoi Thomas,

Leuke site heb je gemaakt!

Wanneer je dit berichtje leest ben je al onderweg voor je nieuwe avontuur op het water!
    Langs deze weg wil ik je heel veel plezier en succes wensen met je nieuwe baan! Maak er een mooie tijd van daar op zee, maar ga vooral genieten van deze ervaring!

Groetjes en een dikke knuffel Mariska

• 23 Augustus 2006 - 21:34

Sietske:

Hopelijk is je feestje leuk geweest. Ik kon er niet helaas niet bij zijn. Denk dat je nu ergens hanlverwege de oceaan zit, of al aan de andere kant van de wereld. In elk geval... nogmaals superveel plezier en ik blijf je volgen! ;)

• 24 Augustus 2006 - 13:51

Elke:

Nou het vertrek vanuit Nederland ging in iedergeval goed! Heerlijk een echt Thomas afscheid.
    De aankomst in Vancouver was ook goed en nu maar wachten op nieuwe berichten.

• 31 Augustus 2006 - 12:46

Carool:

Owww en ik moet je nog een leuk verhaal vertellen. Is echt gebeurd he!!! Een paar weken geleden was er een groepje geestelijk gehandicapten die een dagje naar Artis gingen. Alles ging helemaal perfect. Toen ze weer naar huis gingen was er 1 jongen die een beetje natte broekspijpen had. Ach Kan gebeuren toch?!! En hij had zijn rugzak op zijn buik.... Was hem ook de hele tijd aan het aaien. Strange maar okay.. Toen ze thuis kwamen en het hele stel in bad moest wilden hij zijn rugzak niet geven. Maar na veel sjorre hadden de begeleiders hem toch te pakken. En wat was er nou... Hij had bij de uitgang een pinguin te pakken en in zijn rugzak gestopt! :-) haha Dus zie jij nu 1 van de mensen op de boor met een rugzak lopen..... You Never Know!!!